+36 1 336 5300

GRATULÁLUNK A SIKERES VIZSGÁDHOZ!

A Kulcs-Soft iskolaprogram keretében

A következő 30 évre is gondolunk...

A Kulcs-Soft-tól sohasem állt távol a társadalmi felelősségvállalás. Ezért hirdettük meg iskolaprogramunkat is, aminek keretében 200+ intézménynek biztosítunk oktatási célokra 100%-os kedvezményt szoftvereink árából az állami, önkormányzati, egyházi, alapítványi fenntartású iskolák, valamint akkreditált felnőttképző intézmények számára. 


Örülünk, hogy tanulmányaid során Te is megismerted a szoftvereink működését és ezekből sikeres vizsgát tettél. Most szeretnénk mi is hozzájárulni további szakmai előrelépésedhez!

NÉZD MEG, HOGY MIVEL KÉSZÜLTÜNK NEKED

Három területen szeretnénk a továbbiakban támogatni Téged: 

Szakmai előrelépés, Karrier, Programkedvezmény

Oktatás Csomag

Álláslehetőség

Kedvezmény

A Kulcs-Akadémia online képzési felületén kialakítottunk Neked egy 2 évig elérhető, bármikor megnézhető csomagot, ahol mélyebben megismerheted a Kulcs-Soft programok használatát, legyen az Könyvelés, Bérszámfejtés, vagy egyéb Ügyviteli szoftverek, mint a számlázás és készletkezelés.

Folyamatosan fejlődő cégként mindig szükségünk van a kiemelkedő fiatal szakemberekre. A sikeres vizsgád egyben egy óriási előnyt jelent másokkal szemben, hogyha hozzánk jelentkezel. Jelenleg is több területen keresünk kollégát, itt tudsz róla tájékozódni:

Szeretnénk még értékesebbé tenni az önéletrajzod. Ne csak azt tüntesd fel rajta, hogy ismered a Kulcs-Soft programokat, hanem hogy kaptál egy egyedi kedvezmény (35%), amit Te vagy akár a munkáltatód is felhasználhat új szoftver vásárlására.

ITT ADD LE JELENTKEZÉSED AZ OKTATÁSI CSOMAGÉRT ÉS A KEDVEZMÉNYES KUPONKÓDÉRT

Kérjük, add meg az adataid, hogy keresni tudjunk.